Koření na ryby ochutí lososa i kapra

Posted in Strava.

Koření na ryby

Ryby představují zdravou potravinu. Mají nejvhodnější složení kvalitních bílkovin a zdravých tuků neboli omega-3 nenasycených mastných kyselin. Pokud rybu správně připravíte a okořeníte, pochutná si na tomto pokrmu i ten největší gurmán. A jak rybu ochutit?

Existuje spousta bylinek, která se používá k ochucení ryb. Doporučují se provensálské bylinky, drcený kmín, čerstvě mletý pepř a podobně. Pokud chcete opravdovou pochoutku, díky níž se ryba bude na jazyku rozplývat, potom zvolte koření na ryby od Podravky. Má výraznou chuť a obsahuje bazalku, česnek, cibuli, bobkový list, kopr a petrželovou nať.

Toto koření na ryby je vhodné jak na sladkovodní, tak i na mořské ryby. Stačí dát optimální množství a začít s pečením či grilováním ryby. A pak už se vám budou sbíhat sliny.